• “Din cauza statului prea mult la calculator, lipsei de activitate fizică şi suprasolicitării nervoase aveam dureri grave de coloană: muşchii cefei contractaţi şi uneori stări psihice foarte proaste, ducând până la stări depresive sau teamă nejustificată. La un RMN au ieşit la iveală şi semne de spondiloză cervicală. După 3 şedinţe Bowen, deja am început să simt efectele iar dupa 5 şedinţe Bowen, simptomele au dispărut complet. Între timp precizez că mi-am schimbat semnificativ şi stilul de viaţă ( mişcare mai multă, 2 litri de apă pe zi), dar pot afirma fără echivoc că tehnica Bowen a reprezentat cel mai important motor în vindecarea mea. În prezent merg doar din când în când la şedinţe Bowen pentru relaxare şi reechilibrare.”
  Cosmin 36 ani – Project manager în IT
  spondiloză cervicală
 • “Sufeream de mai mulți ani de o lombalgie rebelă agravată de o scolioză neglijată. Imediat după prima ședința Bowen am simțit o ameliorare fizică impresionantă. Am continuat să merg la terapie o dată pe săptămână iar durerile de spate pe care le simțeam cotidian au dispărut complet fără să îmi dau seama, în mai puțin de o lună. Acum, la un an după ce am început tratamentul și în ciuda faptului că merg o dată pe lună sau chiar mai puțin, nu mai simt nicio durere. Terapia Bowen mi-a oferit o calitate a vieții incomparabilă cu alte tratamente parțial eficiente ale medicinei tradiționale. Scepticismul inerent pe care îl aveam față de orice terapie alopată, pot să spun că s-a spulberat în fața efectelor extraordinare pe care le-a avut asupra mea Bowen.”
  Andreea (41 ani) – Chirurg ginecolog
  Scolioză
 • “Am consultat un terapeut Bowen pentru că sufeream de o tendinită care nu-mi dădea pace și nu puteam face nimic. Rapid manifestările cele mai jenante au dispărut . După prima ședință am început să îi vorbesc lui Adrian despre efectele pe care le are stresul asupra mea: proastă digestie, crampe abdominale, constipație cronică, somn neliniștit, dureri de maxilar și emoții blocate. Aceste efecte mă făcuseră să recurg la antidepresive cu un an înainte, lucru ce nu îmi convenea deloc pentru că mă simțeam ca o legumă. Ședințele următoare m-au ajutat mult. Am început să dorm mai bine și nici crampe nu mai aveam. Încă din timpul ședinței simțeam parcă în stomac cum corpul începe să lucreze. După câteva ședințe toate simptomele au dispărut. Am renunțat imediat la pastilele antidepresive iar ședințele următoare m-au ajutat să trec peste perioada de sevraj pe care o mai simțeam când uitam să îmi iau pastilele. Tranziția a fost foarte lină. Sinceră să fiu nu știu dacă faptul că am discutat despre problemele/durerile mele cu care am fost nevoită să trăiesc, sau sunt mișcările acelea ale terapiei, sau faptul că te odihnești cu adevărat timp de o oră și te lași în grija unui profesionist , sau combinația dintre toate acestea, dar pe mine personal terapia Bowen m-a ajutat să îmi iubesc din nou corpul și pentru asta îi mulțumesc terapeutului meu Bowen, Adrian.”
  Marie (31 ani) – Responsabilă asistență clienți
  Tendinită şi stres
 • Am apelat la terapia Bowen de mai multe ori in decursul ultimilor 5 ani pentru a rezolva chestiuni mai ușoare sau mai complexe. Cea mai semnificativa experiența in care terapia Bowen a ajutat este următoarea. Treceam printr-o perioada de detoxifiere emoțională ale cărei simptome au apărut sub forma unor erupții pe piele. La recomandarea lui Adrian am făcut protocolul de 5 luni de Terapie Bowen si acest lucru a ajutat organismul sa se echilibreze si treptat a dus la vindecarea manifestărilor cutanate. Recomand cu încrederea aceasta metoda terapeutica ne invaziva aplicata profesionist de Adrian si Magda Asaftei.
  Ovidiu
  psoriazis
 • Foarte mult m-a ajutat în recuperarea sechelelor cauzate de AVC. Mulțumesc mult!
  Jana
  sechele AVC
 • Recomand cu încredere pe Magda și Adrian, am făcut tratament injectabil, nu puteam merge de la nervul sciatic iar din câteva mișcări am putut merge imediat! Pe deasupra sunt și foarte drăguți și recomand cu încredere!
  Ionel
  sciatică
 • Recomand cu mare drag! Aveam niște dureri groaznice de spate, după doar 3 ședințe sunt alt om. Va mulțumesc mult!
  Carmen
  dureri lombare