Evenimente

CURS Prim Ajutor pentru adulți si copii

Este extrem de important ca adulții să fie informați și despre felul în care ar trebui să ofere primul ajutor atunci când apar situații neprevăzute.

La acest curs de PRIM AJUTOR înveți cum poți gestiona situația într-un asemenea moment.
Cursul de Prim Ajutor este conceput astfel încât să vă arate cum să faceți față unei urgențe şi vă sfătuiește când şi dacă aveți nevoie de ajutor specializat.

Aceste măsuri aplicate corect și rapid pot împiedică agravarea situației şi pot chiar salva o viață.

La Cursul de Prim Ajutor, instructorul predă teoretic şi practic măsurile de prim ajutor, lucrând cu fiecare participant pe manechin şi simulând situațiile de stress în care trebuie să acționăm rapid și eficient.
❗️Partea practică se va realiza pe manechine profesionale de Prim Ajutor

INSTRUCTORUL ACREDITAT care va preda cursul se numește Mariana Grosu -asistent medical principal, lector acreditat pentru urgențe prespitalicești Focşani.

Cursul este o versiune adaptată a cursului de prim ajutor organizat în general , cu insistentă pe manevrele efectuate la copii în situații ca: electrocutare, înec, accident rutier, sufocare, hemoragii, plăgi, entorse, luxații, fracturi, arsuri, insolație, intoxicații, convulsii.

Cursul este extrem de important şi util pentru:

*adulți
*Părinți cu copii nou-nascuti și bebeluși vârstă 0-3 ani;
*Părinți cu copii de orice vârstă.
*cadre didactice
*Bone/babysitter;

PRETURI SI DETALII

Participarea are un cost de 150 lei/persoană sau 250 lei/cuplu
Durata cursului este de 3h.

Cursul este susținut sâmbătă 11 martie 2023 ora 14:00.

ATENTIE!
Locurile sunt limitate.
Apa și gustări asigurate

Înscriere: sms la 0745569778 cu următoarele date: Nume și număr de telefon sau prin mesaj pe pagina

Toți adulții care participă la acest curs primesc diplome de participare iar la sfârșit drept bonus vom arăta și demonstra mișcările de urgență Bowen care se pot aplica eficient în caz de șoc, lovituri, căzături.

Vă așteptăm cu dragSuntem onorați să vă anunțăm că vom participa ca terapeuți voluntari la Campionatul Național de Brazilian Jujitsu pentru copii și juniori Brăila, 25 februarie 2023, alături de Club Sportiv Vipguard Tecuci.

Recomandăm cu drag serviciile acestui Club sportiv condus de Luis Turcu alături de o echipă responsabilă și devotată. Mulțumim pentru oportunitate 💚🙏

Terapia Bowen ajută sportivii din toată lumea în competiții și recuperarea după efortul competițional.
Aceasta oferă sportivilor o abordare blândă cu rezultate rapide în recuperarea post accidentări și se adresează organismului la toate nivelele: fizic, chimic, mental și emoțional cu rezultate excelente în tratarea afecțiunilor acute, cronice, neurologice sau psiho-somatice.