Despre Bowen

 

Cum nimic nu este întâmplator, exista un motiv pentru care ați ajuns aici. Haideți să vedem dacă putem oferi un răspuns căutărilor dumneavoastră!

Dacă simțiți că organismul dumneavoastră este dezechilibrat, dacă va confruntați cu diferite simptome atipice, ce nu pot fi diagnosticate corect, dacă ați încercat tot felul de tratamente fără nici un rezultat, ați ajuns în locul potrivit!

Tehnica Bowen este o terapie holistică, ce se bazează pe declanșarea capacității de auto-vindecare a propriului nostru corp. Suntem fiecare în parte individualități unice, deci și afecțiunile de care suferim pot sa se manifeste diferit. Exista însă un medic care știe exact ce este în neregula și unde este localizata cauza problemelor – DOCTORUL INTERIOR! Prin aplicarea mișcărilor specifice Bowen, extrem de delicate, pe anumite locații precise de pe corp, trezim “Doctorul Interior” care preia comanda și începe procesul de vindecare!
Aveți impresia că factorii externi vă influențează negativ sănătatea? Ați observat că în ultimul timp nu mâncăm corect, aerul pe care îl respirăm este poluat, sistemele informaționale ne supraîncarcă mentalul, factorii de stres sunt din ce în ce mai agresivi? Vă simțiți organismul expus, neprotejat în fața acestor atacuri?

Bowen (2)Avem metoda optima de a va readuce în echilibru și armonie! Corpul dumneavoastră trebuie sa regăsească drumul către funcționarea echilibrată, să reinstaleze mecanismele de auto-apărare și sa aleagă un optim, în circumstanțele date, pentru cea mai bună stare de sănătate posibilă.

Geniul lui Tom Bowen, fondatorul tehnicii Bowen, a constat în descoperirea faptului că organismul nostru dispune de abilitățile necesare rezolvării oricărei afecțiuni și că aceste abilități se declanșează în momentul în care se realizează relaxarea totală a corpului. Noi nu impunem corpului o comandă din afară, ci transmitem mesajele corecte pentru ca organismul nostru să “re-formateze” sistemul, să se întoarcă la matricea originală. Multă lume crede în teoria conform căreia am fost dotați de Creatorul nostru cu toate facilitățile necesare supraviețuirii, având tot ce ne trebuie pentru păstrarea unei stări de sănătate propice. Terapia Bowen nu căută rezolvarea prin invadarea corpului cu substanțe artificiale sau metode care pot face mai mult rău decât bine; în schimb cere organismului sa întreprindă măsurile necesare pentru vindecare, în propriul sau ritm, oferindu-i timp și respectându-i limitele.
Un tratament Bowen consta în aplicarea unor mișcări delicate, efectuate cu degetele, pe anumite puncte specifice de pe corp. Există pauze de câteva minute între secvențele de mișcări; acestea sunt foarte importante și necesare pentru a oferi corpului posibilitatea de a prelucra mesajele transmise prin intermediul neurotransmițătorilor.

Bowen vă va schimba viața! Acordați-i o șansă! Ascultați-vă sufletul!

Sursa : Bowtech.ro