Site icon TERAPIA BOWEN Tecuci

Rejuvance

Tehnica Rejuvance ajută la relaxarea mușchilor eliberând blocajul țesutului conjunctiv. Rejuvance ajută pielea să-și recâștige elasticitatea și îmbunătățește circulația sângelui . Mai mult oxigen și nutrienti ajung în celulele pielii și sunt încorporate în țesutul conjunctiv. Relaxare totală, stare de bine și frumusețe!

Mişcările delicate, specifice Rejuvance, se aplică în 6 şedinte la interval de 2-3 zile. Fiecare şedință, care durează aproximativ 1 oră, se adreseaza unor structuri diferite ale feței, craniului, decolteului şi umerilor.
Dupa terminarea celor 6 sedințe se recomandă şedințele de întreținere o dată sau de două ori pe lună care vor accentua rezultatele inițiale şi vor ajuta la încetinirea procesului de îmbătrânire.

Rejuvance este un tratament alternativ, care relaxează şi întinereşte fața, făcând-o să arate mai odihnită, reduce sau şterge ridurile şi în unele cazuri crează efect de lifting.

Este o tehnică non invazivă, denumită uneori “Lifting facial cu ajutorul degetelor”, de care beneficiază atât mintea cât şi corpul.

Tratamentul complet constă în 6 şedinte de câte o oră, aplicate la interval de 2-3 zile, fiecare adresându-se ariilor diferite ale feței, capului, gâtului şi umerilor.

Prima şedință – tratează primul strat al pielii. Țesutul conjunctiv este întins pentru a se eliberara tensiunea din muşchi, astfel pielea devine mai elastică.

A doua şedință-se adresează scalpului, frunții şi zonei din jurul ochilor, lucrând pielea în straturile ei mai adânci, dar şi muşchii.

În a treia şedință – atenția se pune pe zona dintre buza superioară şi ochi. Muşchii obrajilor sunt revigorați.

În a patra şedință- se lucrează pe partea inferioară a feței, pe maxilar şi pe decolteu.

În a cincea şedință accentul este pus pe zona gâtului, bărbie, umeri şi decolteu.

În a şasea şedință se reia masajul tuturor zonelor, punându-se accent pe zonele cu probleme.

Contraindicații:

Afecțiuni dermatologice severe( acnee,răni, herpes)
Femei însărcinate
Diabet zaharat
Epilepsie
După tratament cu Botox sau alte tratamente injectabile( acid hialuronic)

Sedință efect ‘WOW”

Este posibil să beneficiezi doar de o singură şedință de tratament dacă ai de mers a doua zi la un eveniment important, petrecere, nuntă, etc. Atunci focusul se pune pe întreaga față

În cadrul şedintei cu efect WOW, aplicată individual, se lucrează în special asupra țesutului conjunctiv iar fața va arăta mai relaxată, mai luminoasă- exact ce avem nevoie înaintea unui eveniment important.

Exit mobile version