Site icon TERAPIA BOWEN Tecuci

Contact

 

Academia de Terapie Bowen din Australia menține și astăzi standardele metodei originale Bowen predată cu ajutorul a 80 de instructori acreditați în peste 30 de țări, cu 18 Asociații afiliate Academiei Bowen din Australia .

Asaftei Adrian
Telefon 0766 471 235  

Calificarea de terapeut, am obținut-o în urma absolvirii cursurilor sub îndrumarea domnului Andrew Zoppos în 2012 la centrul de formare din Cluj Napoca.

În primii ani de practică mi-am desfășurat activitatea bowtech în orașul Lyon, Franța (bowtechlyon.fr). În 2015 m-am întors în orașul meu natal Tecuci, unde îmi continui activitatea profesională în calitate de terapeut Bowen.

Asaftei Magda
Telefon 0745 569 778

În 2013 am început cursurile de formare în terapia Bowen sub îndrumarea profesorului Andrew Zoppos (Instructor acreditat al Academiei Bowtech) în centrul de formare Cluj Napoca.

După obținerea diplomei și absolvirea cursului de terapeut profesionist în anul 2015 am lucrat sub îndrumarea Marcelei Câmpian, terapeut Master, în echipa cabinetului din Cluj Napoca. O perioadă de mari satisfacții și evoluție personală ca terapeut. Experiența pedagogică anterioară și experiența de mamă mi-au oferit posibilitatea să mă axez în principal pe lucrul cu mămici și copii.

Dacă doriți să beneficiați de această terapie sau cunoașteți pe cineva care are nevoie de ea, sunteți bineveniți să luați legătura telefonic sau prin mail.

Ședințele se desfășoară la cabinetul din strada Unirii, nr 55, etajul 1, Tecuci (lângă centrul de analize medicale MEDICOTEST ).

Tarif ședinţă Bowen 150 RON.

    Nume (obligatoriu)

    Email (obligatoriu)

    Subiect

    Mesaj

    Exit mobile version