Site icon TERAPIA BOWEN Tecuci

Mărturii clienți despre Bowen

Cosmin 36 ani – Project manager în IT

spondiloză cervicală

Din cauza statului prea mult la calculator, lipsei de activitate fizică şi suprasolicitării nervoase aveam dureri grave de coloană: muşchii cefei contractaţi şi uneori stări psihice foarte proaste, ducând până la stări depresive sau teamă nejustificată.
La un RMN au ieşit la iveală şi semne de spondiloză cervicală.

După 3 şedinţe Bowen, deja am început să simt efectele iar dupa 5 şedinţe Bowen, simptomele au dispărut complet. Între timp precizez că mi-am schimbat semnificativ şi stilul de viaţă ( mişcare mai multă, 2 litri de apă pe zi), dar pot afirma fără echivoc că tehnica Bowen a reprezentat cel mai important motor în vindecarea mea.

În prezent merg doar din când în când la şedinţe Bowen pentru relaxare şi reechilibrare.”

Andreea (41 ani) – Chirurg ginecolog

Scolioză

“Sufeream de mai mulți ani de o lombalgie rebelă agravată de o scolioză neglijată. Imediat după prima ședința Bowen am simțit o ameliorare fizică impresionantă. Am continuat să merg la terapie o dată pe săptămână iar durerile de spate pe care le simțeam cotidian au dispărut complet fără să îmi dau seama, în mai puțin de o lună. Acum, la un an după ce am început tratamentul și în ciuda faptului că merg o dată pe lună sau chiar mai puțin,  nu mai simt nicio durere. Terapia Bowen mi-a oferit o calitate a vieții incomparabilă cu alte tratamente parțial eficiente ale medicinei tradiționale. Scepticismul inerent pe care îl aveam față de orice terapie alopată, pot să spun că s-a spulberat în fața efectelor extraordinare pe care le-a avut asupra mea Bowen.”


Marie (31 ani) – Responsabilă asistență clienți

Tendinită şi stres

“Am consultat un terapeut Bowen pentru că sufeream de o tendinită care nu-mi dădea pace și nu puteam face nimic. Rapid manifestările cele mai jenante au dispărut .
După prima ședință am început să îi vorbesc lui Adrian despre efectele pe care le are stresul asupra mea: proastă digestie, crampe abdominale, constipație cronică, somn neliniștit, dureri de maxilar și emoții blocate. Aceste efecte mă făcuseră să recurg la antidepresive cu un an înainte, lucru ce nu îmi convenea deloc pentru că mă simțeam ca o legumă. Ședințele următoare m-au ajutat mult. Am început să dorm mai bine și nici crampe nu mai aveam. Încă din timpul ședinței simțeam parcă în stomac cum corpul începe să  lucreze. După câteva ședințe toate simptomele au dispărut. Am renunțat imediat la pastilele antidepresive iar ședințele următoare m-au ajutat să trec peste perioada de sevraj pe care o mai simțeam când uitam să îmi iau pastilele. Tranziția a fost foarte lină.

Sinceră să fiu nu știu dacă faptul că am discutat despre problemele/durerile mele cu care am fost nevoită să trăiesc, sau sunt mișcările acelea ale terapiei, sau faptul că te odihnești cu adevărat timp de o oră și te lași în grija unui profesionist , sau combinația dintre toate acestea, dar pe mine personal terapia Bowen m-a ajutat să îmi iubesc din nou corpul și pentru asta îi mulțumesc terapeutului meu Bowen, Adrian.”

 Cristina (30 ani)- Asistent contabil

Monturi

“Am decis să merg la o ședință Bowen din curiozitate și bine am făcut pentru că după un tratament Bowen am început să fiu mai conștientă de corpul meu și nevoile sale. La început Adrian mi-a făcut câteva ședințe de echilibrare hormonală lucru care m-a ajutat enorm. Apoi mi-a spus ca există o soluție pentru monturile mele. Nu știam că se poate trata o astfel de deformare a degetului mare de la picior, mai ales că știam că e ereditar  (bunica mea are monturi). Cunosc câteva persoane care s-au operat, însă recuperarea e lungă și extrem de dureroasă. Eram tare bucuroasă să aud că este și altă soluție în afară de bisturiu. Așadar am început cu mare motivație un tratament Bowen cu Adrian. Numai după câteva săptămâni cu băi la picioare cremă Iodex și câteva exerciții simple ce mi-au fost explicate, durerea a dispărut complet. Dar cea mai mare surpriză a fost să văd că deformația s-a diminuat !!      Deci funcționa!!    Chiar dacă e nevoie de timp și multă disciplină, continui să fac în fiecare seară băile și exercițiile. Ședințele s-au diminuat dar nu mă las până nu dispar de tot monturile!

Îl recomand cu multă căldură pe Adrian, o persoană care îți câștigă ușor încrederea și terapia Bowen ce mi-a schimbat complet viața!”

 Călin (30 ani) – Actor

Torticolis/stres

Am încercat o poziție mai complicată de Yoga și am căzut lovindu-mă la spate în zona sacrală. Am avut dureri timp de 2 săptămâni după care din cauza stresului făceam torticolis din ce în ce mai des. Am început să iau analgezice pentru a rezista durerii dar la un moment dat parcă nu își mai făceau efectul. Accidental l-am cunoscut pe Adrian și mi-a explicat cu ce se ocupă. Am făcut o programare însa nu aveam prea multe așteptări. Prima noapte, după prima ședință, am dormit ca un bebeluș. Demult nu mai avusesem un somn atât de odihnitor. Cred că după a doua ședință nu mai aveam dureri deloc însă am continuat să mai merg încă de doua ori pentru a prelungi starea de relaxare și calm.

Adrian este un foarte bun terapeut grație spiritului său deschis și atitudinii sale calme. Discuțiile ce preced fiecare ședință sunt de mare ajutor și reconfortante. Vindecarea începe mereu cu o atitudine pozitivă.

Recomand cu căldură ! 

Magda 47 ani  – diabet zaharat tip II

Înainte de a începe terapia, aveam o stare generală de rău, generată de o serie de simptome care deveniseră insuportabile şi anume: primul şi cel mai grav, de la neuropatia diabetică aveam dureri groaznice de picioare (picioare grele) şi de mâini, tot timpul, dar care noaptea se accentuau şi nu-mi permiteau să mă odihnesc; apoi faringe f.f.f.uscat – nu puteam înghiţi – panică; tuse seacă; nas înfundat; alergie, etc

Am schiţat aceste simptome pe o hârtie, având foarte multe, începând cu cel care deranja cel mai tare.

Pot spune că aceste simptome au început să se diminueze chiar după prima şedinţă, după a doua şedinţă am redus analgezicele la jumătate, iar după a patra şedinţă nu le-am mai luat deloc, nemai având dureri; am renunţat şi la picăturile de nas. După a cincea şedinţă am constatat că s-a instalat o stare generală de bine cum nu am avut demult.

Am respectat recomandările terapeutei mele Dna Magda, care a fost foarte atentă la ceea ce am prezentat şi căreia îi mulţumesc şi pe această cale.

Recomand tuturor, chiar şi celor care nu au antecedente medicale, să încerce un set de şedinţe de reechilibrare a organismului. Foarte important pentru cei cu multe afecţiuni: atunci când vă prezentaţi la terapie şi vi se întocmeşte fişa trebuie să vă amintiţi toate afecţiunile şi simptomele, tratamentul pe care îl urmaţi, etc. De aceea ar fi bine să le aveţi schiţate pe hârtie pentru a fi siguri că nu uitaţi ceva.

Mama de Matei- colici bebe 3 luni

“Am ajuns să apelez la terapia Bowen din cauza faptului că bebelușul meu era foarte agitat, mârâit, mereu nemulțumit, somnul de noapte era o adevărată provocare cu foarte multe treziri, mârâieli si deseori reprize de plâns. Mă durea sufletul să-l văd așa. Încercasem multe remedii sau soluții, mai puțin terapia despre care auzisem, vorbisem cu persoane care s-au tratat dar nu o încercasem niciodată. Sunt deschisă la tot ce e nou așa că am decis să încercăm și varianta asta. Eficiența terapiei nu a întârziat să apară, bebelușul meu a adormit instant după finalul primei ședințe. Tratamentul făcut acolo pentru bebe a dat rezultate imediate și sunt foarte mulțumită. In zilele ce au urmat, au încetat mârâielile, somnul de noapte s-a îmbunătățit considerabil, a dormit ore în șir neîntrerupte, totul se armonizase în ceea ce-l privea pe bebe. Am revenit și vom reveni din nou în acest loc, ori de câte ori va fi nevoie și recomand din tot sufletul tuturor să apeleze cu încredere măcar o data la o ședința de Bowen și cu siguranță veți revenii de “n”ori!

Exit mobile version